Συνεργείο αυτοκινήτων PNS Δ. Πέτσας - Γ. Νέγρης Ο.Ε.

 
Το συνεργείο αυτοκινήτων PNS Δ. Πέτσας - Γ. Νέγρης Ο.Ε., που βρίσκεται στο Αιγάλεω, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για όλα τις μάρκες αυτοκινήτων, σε τιμές προνομιακές.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει με επαγγελματισμό και αξιοπιστία το service των οχημάτων σας και αποκαθιστά με υπευθυνότητα οποιαδήποτε μηχανολογική ή ηλεκτρολογική βλάβη τους.

Πραγματοποιούμε ζυγοσταθμίσεις και ευθυγραμμίσεις, διαθέτουμε ανταλλακτικά και άλλα αξεσουάρ, επισκευάζουμε κινητήρες, σασμάν κ.α. και όλα αυτά γρήγορα και αποτελεσματικά.

Στο συνεργείο μας στο Αιγάλεω, μπορείτε να μείνετε ήσυχοι ότι το αυτοκίνητό σας βρίσκεται σε καλά χέρια, η ομάδα μας είναι δίπλα σας για να σας εγγυηθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα παρεχόμενων υπηρεσιών στην καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής.

Διατηρούμε πάντα υψηλά τα στάνταρ της εξυπηρέτησής μας απέναντί σας για να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι και για να εξασφαλίζουμε στο όχημά σας την μέγιστη απόδοση και την απαραίτητη ασφάλεια.
 
 
 
 
Συνεργείο αυτοκινήτων, Φανοποιείο & Βαφείο PNS
Συνεργείο αυτοκινήτων, Φανοποιείο & Βαφείο PNS
Συνεργείο αυτοκινήτων, Φανοποιείο & Βαφείο PNS
 
 
 
 
 
 
 
WW
 
 
 
SEAT
 
 
 
SKODA
 
 
 
ABT
 
 
 
AUDI